Stukadoor Enschede

Verkerk Afbouw is een stukadoors- en schilders bedrijf uit Enschede. Wij zijn al geruime tijd gespecialiseerd in stukadoorswerk en hebben onze werkzaamheden in de loop der jaren flink uitgebreid, dus als u op zoek bent naar een goede stukadoor of schilder in de regio Enschede en omstreken, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Stukadoor Enschede

Verkerk Afbouw  is een stukadoors- en schilder bedrijf met uitstekende service. Voor al onze werkzaamheden geldt de wettelijke garantie van vijf jaar, zoals het hoort bij een bedrijf zoals verkerk afbouw. Alle werkzaamheden worden overigens uitgevoerd door vakmensen die al jaren ervaring met zich meedragen. Op die manier staat Verkerk afbouw garant voor een hoge kwaliteit van haar diensten als stucadoor in de regio Enschede en Twente. Wij zijn ook een stukadoors- en schilder bedrijf waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat en verlenen onze diensten tegen een scherpe prijs / kwaliteit. 

Naast stucwerk verzorgen wij ook schilderwerk. Heeft u iets te schilderen en zoekt u in de regio Enschede en omstreken een goede schilder dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Onze sterke punten zijn:

1. Goede prijs / kwaliteit
2. Vakmanschap en oog voor detail
3. Zowel stucwerk als schilderwerk

Wij werken o.a. in de plaatsen Glanerbrug, Enschede, Oldenzaal, Hengelo, Almelo, Haaksbergen en overige Regio Twente. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen als stucadoors te Enschede. 
Share our website